Servi Teknik AB    -    Din Högtryck och tryckluftsspecialist

Allrounder – Den lilla modellen med återvinning

Mosmatic med återvinning funktionen är perfekt lämpad för rengöring av små ytor inomhus och utomhus. Det smutsiga vattnet sugs, behandlas av den mobila återvinningssystemet och sedan användas på nytt för samma rengöringsprocessen. Maskinen är konstruerad för professionell rengöring och lång hållbarhet.

AllroundAllround
Allround
FL-AER 200 Rek pris exkl.moms. 7 211:-
FL AER 300 Rek pris exkl.moms. 8 044:-
Böjbar kulled

Med vridbar led är denna perfekt för rengöring av många ytor och väggar utan att ge trötthet. Tack vare den vridbara utformningen. Den är förstärkt med självsmörjande, rostfria kullager med en hårdmetall packning system. De är speciellt utformade för höga varvtal vilket garanterar en lång hållbarhet
Allround2Allround2
Allround2
Återvinning Funktion

Dåterstoden sugs genom den dubbelväggiga höljet. Användning av en återvinningssystem, kan vattnet återvinns. Processen är miljövänlig eftersom det vatten som redan har använts under rengöringen kan användas igenet använda vattnet.
Gumremover3Gumremover3
Gumremover3
Stänkskydd

Borsten ringen förhindrar stänk och skador från lösa stenar. Det är mjukt och elastiskt men mycket effektivt tack vare den tjocklek hos borsten.
Allround3Allround3
Allround3
Hög kvalitet vridbar

Den är förstärkt med självsmörjande, rostfria kullager med en hårdmetall packning system. De är speciellt utformade för höga varvtal vilket garanterar en lång hållbarhet.
Gumremover5Gumremover5
Gumremover5
Rotorarm

Turbo roterande armen måste tåla höga varvtal, så en precision robot tar över nödvändiga svetsning. Den roterande armen också balanseras och exakt jämvikt, vilket förhindrar farliga vibrationer.
Gumremover6Gumremover6
Gumremover6
Relax-Action funktion

Enkel användning och trötthet-skydd tack vare ett högt tryck pistol med ergonomisk Relax-åtgärder funktion.
Gumremover7Gumremover7
Gumremover7
Rostfria hjul

Ytan renare kan manövreras lätt och snabbt, vilket sparar tid och energi.
Gumremover8Gumremover8
Gumremover8
Polerat rostfritt stål (INOX)

En robust och ett optiskt elegant design är prioriteringarna Mosmatic uppsättningar för sina produkter. Det är inte fråga om att använda något annat än polerat rostfritt stål (INOX) för alla våra produkter.
Tvatthallsutrustning9Tvatthallsutrustning9
Tvatthallsutrustning9
Förmonterad

Produkten levereras nästan helt förmonterade. Endast 3 delar, pistol, gaffel samt spolhus.
Tvatthallsutrustning10Tvatthallsutrustning10
Tvatthallsutrustning10